Over Ons

Het team van boottesten aan het werk

Boottesten.nl is een website van Laurens Koster en Epco Ongering, twee zeer ervaren watersportjournalisten. Zij waren verantwoordelijk voor, of hebben meegewerkt aan gerenommeerde watersport-media als Boten.nl, Botentekoop Magazine, Yacht Vision, Nederland Vaart, RTL Vaart, VaarTV, Boatshop24 Magazine, Hiswa Magazine, Honda Marine Magazine en de Telegraaf Vaarkrant. Laurens en Epco leveren wekelijks nieuwe bijdragen aan diverse watersport-media in binnen- en buitenland.

Boottesten.nl is een verzamelplaats van de boottesten en artikelen die zij in de afgelopen 25 jaar samen of zelfstandig hebben uitgevoerd. Daarnaast vind je hier reviews van de nieuwe boten die zij recentelijk hebben getest.

Meer dan 1250 boten getest

Omdat het een fikse klus is om meer dan 1250 boottesten online te krijgen, wordt de site langzaam maar zeker gevuld met een mix van oude en nieuwe boottesten. Staat de boot van jouw keuze er niet bij, geen nood, waarschijnlijk komt deze binnenkort online. Als je vragen of speciale wensen hebt, kun je een mail sturen naar info@boottesten.nl.

Nieuwe boottesten op Boottesten.nl

Het uitvoeren van een boottest met tekst, fotografie en video door Boottesten.nl is mogelijk tegen een vast tarief. Mail voor het aanvragen van een test naar info@boottesten.nl.

Naast publicatie op deze site is het ook mogelijk om een boottest op diverse andere watersport-platforms of watersportmedia in binnen- en buitenland te laten verschijnen.

Print

Daarnaast is het mogelijk om een boottest door het team van Boottesten.nl van een nieuw model jacht (op aanvraag) in print te laten uitvoeren. Dat kan in een 8 pagina’s dikke glossy doordruk van de boottest of bij een van de watersportbladen in binnen- en buitenland. Informeer naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar: info@boottesten.nl