Lees het Honda Marine Magazine

spot_img

In Welkom op het water op SBS6 laten we een moderne manier zien om op de hoogte te blijven van de laatste watersport ontwikkelingen. Het online Honda Marine Magazine watersport biedt een combinatie van verhalen met foto’s en video’s. Kijk de video HIER

Het Honda Marine Magazine is een breed georiënteerd online magazine dat je op je telefoon, je tablet of op je laptop kunt lezen. Daarin vind je in elke editie aandacht voor bijzonder watersportgebieden. Zoals de Nieuwkoopse Plassen, een rondje door Friesland of de Biesbosch.

Een ander vast onderdeel is een uitgebreide boottest van een nieuw model motorboot. Deze worden uitgevoerd door boottesten.nl en komen ook op deze site te staan.

Elke uitgave staan er verschillende evenementen op de kalender, zoals de Honda Marine Cup, een viswedstrijd voor diehard hengelsport liefhebbers.

In de Honda Vaar Academy rubriek geven experts tips en instructies op alle niveaus. Zoals voor het voorbereiden van een vaartocht, het trimmen van de motor, het varen in de golven of het te water laten van een trailer.

Het Honda Marine Magazine verschijnt online drie keer per jaar en je kunt je er gratis op abonneren.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Epco Ongering
Epco Ongeringhttps://boottesten.nl
Epco Ongering testte als watersport journalist meer dan 1000 boten, maar studeerde af als fysiotherapeut en behaalde daarna zijn doctoraal bewegingswetenschappen. In 2001 startte hij met Yacht Vision. Later werd hij hoofdredacteur van diverse watersport-magazines zoals Yacht Vision Magazine, Hiswa Magazine, de Telegraaf Vaarkrant en Botentekoop Magazine. Epco is sinds 2004 jurylid van de Hiswa Boot van het jaar verkiezing. Hij presenteerde op landelijke televisie 14 seizoenen watersport-programma's als Yacht Vision, Nederland Vaart, RTL Vaart en VaarTV. Samen met Laurens Koster is hij de drijvende kracht achter boottesten.nl
spot_img

Popular

spot_img

Andere verhalen op deze site