Meer dan 1250 boten getest

spot_img

Boottesten.nl is een verzamelplaats van de boottesten en artikelen die Laurens Koster en Epco Ongering in de afgelopen 25 jaar samen of zelfstandig hebben uitgevoerd. Daarnaast vind je hier reviews van de nieuwe boten die zij recentelijk hebben getest.

Omdat het een fikse klus is om meer dan 1250 boottesten online te krijgen, wordt de site langzaam maar zeker gevuld met een mix van oude en nieuwe boottesten. Staat de boot van jouw keuze er niet bij, geen nood, waarschijnlijk komt deze binnenkort online. Als je vragen of speciale wensen hebt, kun je een mail sturen naar info@boottesten.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Epco Ongering
Epco Ongeringhttps://boottesten.nl
Epco Ongering testte als watersport journalist meer dan 1000 boten, maar studeerde af als fysiotherapeut en behaalde daarna zijn doctoraal bewegingswetenschappen. In 2001 startte hij met Yacht Vision. Later werd hij hoofdredacteur van diverse watersport-magazines zoals Yacht Vision Magazine, Hiswa Magazine, de Telegraaf Vaarkrant en Botentekoop Magazine. Epco is sinds 2004 jurylid van de Hiswa Boot van het jaar verkiezing. Hij presenteerde op landelijke televisie 14 seizoenen watersport-programma's als Yacht Vision, Nederland Vaart, RTL Vaart en VaarTV. Samen met Laurens Koster is hij de drijvende kracht achter boottesten.nl
spot_img

Popular

spot_img

Andere verhalen op deze site