Nieuw Honda Marine Magazine

spot_img

Vier keer per jaar brengt Honda Marine Benelux een prachtig gratis magazine uit voor alle watersportliefhebbers en de eigenaren van een Honda buitenboordmotor in het bijzonder. Boottesten is er trots op elke editie een aantal bijdragen aan het Honda Marine magazine te mogen leveren.

Eind maart is het eerste digitale magazine van 2024 verschenen. In juni verschijnt het tweede digitale magazine, tijdens de Hiswa te Water in augustus verschijnt het glossy print magazine en in september is het al weer tijd voor het laatste digitale magazine van vaarseizoen 2024.

Het laatste digitale magazine is HIER te downloaden.

In de nieuwste editie hebben we aan de volgende artikelen meegewerkt:

Terugblik op Boot Dusseldorf

Boottest Pro XM 430 met Honda BF 20

Boottest Primeur 615 met Honda BF 60

Honda Technology met Tamara Oome

Honda Vaar Academy met Duco Snijder

Vaargebied Rotterdam -Dordrecht

Klik HIER om je te abonneren op het niet te missen gratis digitale Honda Marine Magazine. Iedereen die zich nu inschrijft, maakt kans op een JBL Flip 6 portable luidspreker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Epco Ongering
Epco Ongeringhttps://boottesten.nl
Epco Ongering testte als watersport journalist meer dan 1000 boten, maar studeerde af als fysiotherapeut en behaalde daarna zijn doctoraal bewegingswetenschappen. In 2001 startte hij met Yacht Vision. Later werd hij hoofdredacteur van diverse watersport-magazines zoals Yacht Vision Magazine, Hiswa Magazine, de Telegraaf Vaarkrant en Botentekoop Magazine. Epco is sinds 2004 jurylid van de Hiswa Boot van het jaar verkiezing. Hij presenteerde op landelijke televisie 14 seizoenen watersport-programma's als Yacht Vision, Nederland Vaart, RTL Vaart en VaarTV. Samen met Laurens Koster is hij de drijvende kracht achter boottesten.nl
spot_img

Popular

spot_img

Andere verhalen op deze site