Terugblik op Boot Düsseldorf

spot_img

Aan het begin van het nieuwe vaarseizoen is het een goed moment om terug te blikken op Boot Düsseldorf. Deze beurs is altijd de graadmeter voor de nieuwe ontwikkelingen in de watersport. Is er veel nieuws te zien, zijn er bijzondere primeurs of gadgets? Boottesten maakte met presentatrice Kim Riedstra een korte impressie van de meest bijzondere boten en andere watersport-producten op de grootste Indoor Boat Show op aarde. Klik HIER voor de video.

Kim Riedstra zal na haar introductie op Boot Düsseldorf met boottesten aan het einde van de maand augustus elke dag verslag doen van de Hiswa te Water in Lelystad. Daar presenteert Kim ook de uitreiking van de Boot van het Jaar prijzen. Bootbouwers en bootliefhebbers kunnen boten nomineren voor een van de Boot van het Jaar prijzen in de categorieën Motorjachten, Zeiljachten of sloepen & tenders. Kim vertelt in onderstaande video over alle ins en outs van deze verkiezing.

Binnenkort geven we op deze site meer informatie over de nieuwe modellen boten die zijn voorgedragen voor de Boot van het Jaar 2024 verkiezingen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Epco Ongering
Epco Ongeringhttps://boottesten.nl
Epco Ongering testte als watersport journalist meer dan 1000 boten, maar studeerde af als fysiotherapeut en behaalde daarna zijn doctoraal bewegingswetenschappen. In 2001 startte hij met Yacht Vision. Later werd hij hoofdredacteur van diverse watersport-magazines zoals Yacht Vision Magazine, Hiswa Magazine, de Telegraaf Vaarkrant en Botentekoop Magazine. Epco is sinds 2004 jurylid van de Hiswa Boot van het jaar verkiezing. Hij presenteerde op landelijke televisie 14 seizoenen watersport-programma's als Yacht Vision, Nederland Vaart, RTL Vaart en VaarTV. Samen met Laurens Koster is hij de drijvende kracht achter boottesten.nl
spot_img

Popular

spot_img

Andere verhalen op deze site