Drie nieuwe Clever boats onthuld

spot_img

Op Boot Holland in Leeuwarden zijn drie nieuwe modellen Clever boats onthuld. Boottesten had de eer om de nieuwe Clever 63 voor het eerst aan het publiek te mogen tonen. De andere twee modellen werden onthuld door John Drinkwaard van Drinkwaard Marine (Clever 60 met elektrische Epropulsion aandrijving) en door Robbert Barth van Suzuki / BV Nimag (Clever 73). Hieronder een korte foto impressie van deze feestelijke gebeurtenis.

Binnenkort zullen de drie nieuwe Clever boats modellen door Boottesten voor de eigen media van AVR Watersport en voor deze site worden beschreven, gefilmd en gefotografeerd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Epco Ongering
Epco Ongeringhttps://boottesten.nl
Epco Ongering testte als watersport journalist meer dan 1000 boten, maar studeerde af als fysiotherapeut en behaalde daarna zijn doctoraal bewegingswetenschappen. In 2001 startte hij met Yacht Vision. Later werd hij hoofdredacteur van diverse watersport-magazines zoals Yacht Vision Magazine, Hiswa Magazine, de Telegraaf Vaarkrant en Botentekoop Magazine. Epco is sinds 2004 jurylid van de Hiswa Boot van het jaar verkiezing. Hij presenteerde op landelijke televisie 14 seizoenen watersport-programma's als Yacht Vision, Nederland Vaart, RTL Vaart en VaarTV. Samen met Laurens Koster is hij de drijvende kracht achter boottesten.nl
spot_img

Popular

spot_img

Andere verhalen op deze site