Geen Nederlandse winnaars bij Europese Motorjacht verkiezingen

spot_img

Zoals elk jaar worden op Boot Düsseldorf de prijzen voor de Europese Motorjacht van het Jaar verkiezingen uitgereikt. Ondanks nominaties van Nederlandse jachten in twee van de zeven categorieën, vielen de vaderlandse boten dit jaar niet in de prijzen bij de European Powerboat of the Year verkiezingen. Tot de genomineerde jachten behoorden ook de door Boottesten.nl geteste Lilybaeum Levanzo 25 en Nordkapp 6.3 Airborne.

Nederlandse kanshebbers

Vanuit Nederland waren de Edorado 85, de Steeler 50 TA en de Vanton QS 45 CC kanshebbers op Europese Motorjacht prijzen, maar grepen naast het eremetaal. De winnaars zijn:

Tot 8 meter: Ibiza 601          

Tot 10 meter: Sea Ray SLX 260

De Sea Ray SLX 260 is door Boottesten.nl in 2022 in Florida getest. Klik HIER voor het testverslag

Tot 14 meter: Marex 440 Gourmet Cruiser

Tot 20 meter: Azimut Magellano 60

Long range: Omikron OT 60

Powercats: Leopard 40 PC

Electric: X-shore 1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Epco Ongering
Epco Ongeringhttps://boottesten.nl
Epco Ongering testte als watersport journalist meer dan 1000 boten, maar studeerde af als fysiotherapeut en behaalde daarna zijn doctoraal bewegingswetenschappen. In 2001 startte hij met Yacht Vision. Later werd hij hoofdredacteur van diverse watersport-magazines zoals Yacht Vision Magazine, Hiswa Magazine, de Telegraaf Vaarkrant en Botentekoop Magazine. Epco is sinds 2004 jurylid van de Hiswa Boot van het jaar verkiezing. Hij presenteerde op landelijke televisie 14 seizoenen watersport-programma's als Yacht Vision, Nederland Vaart, RTL Vaart en VaarTV. Samen met Laurens Koster is hij de drijvende kracht achter boottesten.nl
spot_img

Popular

spot_img

Andere verhalen op deze site