Sea Ray Sundancer 320: cruisers opnieuw uitgevonden

spot_img

Met de Sundancer 320 slaat Sea Ray een nieuwe weg in met een verfrissende visie op sportieve cruisers. Door de eigenschappen van een cruiser en bowrider te combineren is een nieuw boottype ontstaan. Geïntroduceerd op de Dusseldorf Boat Show 2018, biedt de Sundancer 320 watersporters een spannende manier om te genieten van sportief varen.

“De nieuwe Sea Ray Sundancer 320 zal de cruisemarkt verder opschudden,” zegt Brad Anderson, Sea Ray-president en CEO. “Het is een heruitvinding van de cruiser, die hiermee meer buitenruimte biedt dan ooit tevoren, met behoud van het sportieve uiterlijk, indrukwekkende prestatie en ook slaapmogelijkheden waar onze relaties de Sundancer-serie op waarderen.”

bimini Sea Ray Sundancer 320

Ruimtewinst in de Sea Ray Sundancer 320

De Sea Ray Sundancer 320 maximaliseert het ruimtegebruik aan boord met een nieuw getekende deklayout. De basis wordt gevormd door drie entertainmentgedeeltes, de boeg, cockpit en cabine. Zo zijn de zitplaatsen in de boeg omgetoverd tot een volwaardige lounge. Voldoende bewegingsvrijheid om hier met andere opvarenden van een mooi uitzicht te genieten, ook onderweg. Met verstelbare hoofdsteunen, armleuningen en stoelen is alles aanpasbaar voor een optimaal comfort. Een opklapbare tafel is eenvoudig geplaatst. De bimini strekt zich uit over de gehele boeg.

cockpit Sea Ray Sundancer 320

Comfortabele cockpit

De cockpit is een voorbeeld van compromisloos watersportplezier. Een omkeerbare stoel voor de meevaarder geeft een goed uitzicht op het achterdek, waardoor het gesprek met de overige aanwezigen makkelijker is. Een goed uitgeruste wetbar is voorzien van een spoelbakje en opbergruimte. Een koelkast en grill als optie maken het buitenfeest compleet.

De comfortabele stoelen in de cockpit bieden een keuze voor een optioneel zonnedek. Een ​​groot zonnebed met een geweldig uitzicht rondom vormt een uitstekende plek om te relaxen en te genieten van een stralende dag. Riante bergruimte bevindt zich onder het zonnedek voor fenders, lijnen of waterspeelgoed.

“De Sea Ray Sundancer 320 bevindt zich vooraan in de cruiser-markt en biedt een unieke boot voor watersporters die het meeste uit hun tijd op het water willen halen.” aldus Anderson.

interieur Sea Ray Sundancer 320

Ruime cabine

Als bescherming tegen weersinvloeden of voor het invullen van een lekker lang weekend, beschikt de Sundancer 320 over een efficiënt ontworpen cabine met slaapplaatsen voor vier personen. Achterin kunnen twee eenpersoonsbedden worden omgebouwd tot een ​​queensize bed. In de punt kan een houten tafel samen met een vulkussen ook omgevormd worden tot een groot bed. Een volledig ingerichte keuken met uitschuifbaar aanrecht, flatscreen-tv en veel opbergruimte, maakt koken aan boord tot een culinair feest.

achterdek Sea Ray Sundancer 320

Optimale vaareigenschappen

Onderweg laat de Sea Ray Sundancer 320 zijn bowrider achtergrond zien met opvallend goede prestaties. Dankzij efficiënte motoren en een zorgvuldig ontworpen romp met een stuursysteem van deze tijd is performance en comfort onvergelijkbaar.

“De Sundancer 320 biedt het beste van twee werelden. Varen in een sportieve bowrider met het comfort van een cruiser, gecombineerd in één en dezelfde boot. Dit hebben we bereikt door het ontwerp van beide soorten te verbeteren in plaats van overal een compromis te sluiten,” zegt Anderson. “De boot laat een ongelooflijke harmonie in ontwerp en functie zien. We zijn zeer verheugd om een ​​nieuw hoofdstuk in te gaan in de evolutie van de Sundancer-serie.”

voordek Sea Ray Sundancer 320

De nieuwe Sundancer 320 heeft op vrijwel alle internationale shows gestaan ​​ waar de boot zich in veel belangstelling mocht verheugen. De verkoopresultaten zijn dan ook zeer goed. De boot is getest door alle topmagazines met zeer goede bevindingen. Ook is de nieuwe Sundancer genomineerd voor een aantal prestigieuze prijzen.

Technische Specificaties 
Lengte o.a.:10,31 m.
Breedte:3,25 m.
Diepgang:1,05 m.
Waterverplaatsing6350
Motorisering:2x MerCruiser 4.5L ECT MPI Bravo lll (250 pk)
Prijs:€ 305.575,-
Meer info:www.kemperswatersport.nlwww.searay.comLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Laurens Koster
Laurens Kosterhttps://boottesten.nl
Vanuit zijn voorliefde voor watersport begon Laurens in 2000 met een webwinkel voor watersport-accessoires. Dat was in een tijd waarin E-Commerce nog in de kinderschoenen stond. Naast het pionieren in online verkoop ontwikkelde hij zich verder in het creëren van websites, zowel voor zichzelf als voor anderen. Rond die tijd begon hij ook met het maken van redactionele teksten voor Boten.nl Magazine, Boatshop24 Magazine en later BotenteKoop Magazine. Het schrijven van pakkende artikelen met excellent beeldmateriaal is zijn hoofdactiviteit geworden. Sindsdien heeft hij vele boten getest, bedrijven gerecenseerd en mooie watersport-merken beschreven.
spot_img

Popular

spot_img

Andere verhalen op deze site