Columns Epco Ongering op boottesten.nl

spot_img

Binnenkort verschijnen op de nieuwspagina van deze site met grote regelmaat nieuwe en oude columns van Epco Ongering.

Vaarkrant

In het verleden publiceerde Epco als hoofdredacteur van Yacht Vision Magazine, De Telegraaf Vaarkrant en Botentekoop Magazine honderden columns over uiteenlopende onderwerpen. Zoals over keuzestress bij de aanschaf van een boot of Epco’s selectie van de mooiste films waar boten in voorkomen. Vaak speelden grappige voorvallen uit de watersportwereld een rol in zijn columns.

Foto (c) Eric van Staten, Watersport-tv.nl

Veranderende wereld

Zijn nieuwe columns bieden een verrassende inkijk in de boten-wereld, tegen de achtergrond van de voortdurend wisselende wereld om ons heen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Epco Ongering
Epco Ongeringhttps://boottesten.nl
Epco Ongering testte als watersport journalist meer dan 1000 boten, maar studeerde af als fysiotherapeut en behaalde daarna zijn doctoraal bewegingswetenschappen. In 2001 startte hij met Yacht Vision. Later werd hij hoofdredacteur van diverse watersport-magazines zoals Yacht Vision Magazine, Hiswa Magazine, de Telegraaf Vaarkrant en Botentekoop Magazine. Epco is sinds 2004 jurylid van de Hiswa Boot van het jaar verkiezing. Hij presenteerde op landelijke televisie 14 seizoenen watersport-programma's als Yacht Vision, Nederland Vaart, RTL Vaart en VaarTV. Samen met Laurens Koster is hij de drijvende kracht achter boottesten.nl
spot_img

Popular

spot_img

Andere verhalen op deze site