Boottesten in De Wereld van de Watersport

spot_img

Boottesten verleende medewerking aan De Wereld van de Watersport, een programma dat drie zaterdagen vanaf 25 mei 2024 om16.30 u. te zien zal zijn. Epco Ongering deed voor sommige items regie en was betrokken bij een deel van de productie en eindredactie. Laurens Koster maakte weer schitterende videobeelden en stuurde tijdens de Elfstedenroute regelmatig zijn drone de lucht in.

In het programma nemen presentatoren Rick Noorlander en Laurien Verstraten je mee in de Wereld van de Watersport door watersport-bedrijven en -producten te portretteren. Verder varen ze de Elfstedenroute met twee elektrische boten, de AluShip E-Sloep 750 cabin en de Qrafter e-Qruiser 680+. Epco Ongering van boottesten.nl test deze twee elektroboten en Laurens Koster brengt dat in beeld.

In de eerste afleveringen komen onder andere aan de orde: Victron Energy, Pantaenius verzekeringen, Yacht Charter Tuil, Jachtwerf Wolvega, De Fluistervloot, Yachtcharter Sneek, Delos Yachtcharter, Movida Nederland, Heech by de Mar, Bootveiling.com, DoubleLock en HISWA Vereniging.

AluShip E-Sloep 750 Cabin

Binnenkort is HIER de test van de AluShip E-Sloep 750 Cabin te bekijken.

En HIER de test van de Qrafter e-Qruiser 680+.

Meer informatie over de Wereld van de Watersport op de site van HISWA Vereniging of van RTL4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Epco Ongering
Epco Ongeringhttps://boottesten.nl
Epco Ongering testte als watersport journalist meer dan 1000 boten, maar studeerde af als fysiotherapeut en behaalde daarna zijn doctoraal bewegingswetenschappen. In 2001 startte hij met Yacht Vision. Later werd hij hoofdredacteur van diverse watersport-magazines zoals Yacht Vision Magazine, Hiswa Magazine, de Telegraaf Vaarkrant en Botentekoop Magazine. Epco is sinds 2004 jurylid van de Hiswa Boot van het jaar verkiezing. Hij presenteerde op landelijke televisie 14 seizoenen watersport-programma's als Yacht Vision, Nederland Vaart, RTL Vaart en VaarTV. Samen met Laurens Koster is hij de drijvende kracht achter boottesten.nl
spot_img

Popular

spot_img

Andere verhalen op deze site